OVER Q&Q

WERKNEMER

Q&Q personeelsdiensten is een jonge organisatie met zeer ervaren werknemers op het gebied van werving en selectie en andere personeelsdiensten. Wat begon als uitzendorganisatie is in de loop der jaren ontwikkeld tot professionele dienstverlener. Landelijk kun je terecht voor een groot aanbod aan vacatures. Naast tijdelijke banen gaan wij ook op zoek naar een baan voor de toekomst. Je kunt dus ook vast bij ons in dienst treden. Wij zijn actief binnen diverse vakgebieden. Of je het nu leuk vindt om te werken in de bouw, je affiniteit hebt met administratie of je heel graag een nieuwe uitdaging wil aangaan Q&Q personeelsdiensten regelt het voor jou. Met een persoonlijke aanpak streven wij ernaar om binnen afzienbare tijd jouw droombaan te vinden. Wij nodigen je graag uit om samen de diversiteit aan mogelijkheden te bespreken. Daarnaast zijn wij op de hoogte van de wet- en regelgevingen en kunnen wij je van dienst zijn bij vragen hierover.

WERKGEVER

Bent u op zoek naar gemotiveerd en getalenteerd personeel? Q&Q personeelsdiensten plaatst goed gescreend personeel op diverse niveaus in uiteenlopende branches. Met onze ruime ervaring in de uitzendbranche, een uitgebreid netwerk, grote gedrevenheid en persoonlijke benadering boekten wij tot nu toe succesvolle resultaten. Wij zullen nooit een kandidaat naar u toesturen die wij zelf niet hebben ontmoet. Iedere kandidaat spreken wij persoonlijk voor de beste match met uw bedrijf. Hiermee creeren wij een langdurige relatie waarmee wij een positieve bijdrage proberen te leveren aan uw bedrijfsresultaten.

WIJ LEVEREN KANDIDATEN VOOR:

Administratief/secretarieel en commerciele functies
Techniek
Schilders
Transport en logistiek
Productie
Bouw en afbouw
Schoonmaak

PARTICIPATIEWET

Wij weten alle ins en outs van de participatiewet. Wij zijn ontstaan uit Wajong talenten omdat wij merkten dat bedrijven veelal aangaven “gek” te worden van al het papierwerk en geregel bij het UWV wanneer ze iemand uit de Wajong of het doelgroepenregister wilde aannemen. Wij zijn op deze vraag ingesprongen en vandaar dat Q&Q is ontstaan. Wil je een topper aannemen uit het doelgroepenregister of de Wajong dan kan je bij ons terecht. Wij bieden naast de verloning en het contact met het UWV ook de coaching voor deze mensen. Wij lopen voor deze doelgroep een stap harder omdat wij vinden dat iedereen in onze samenleving mee moet kunnen. Daarnaast moet werk lonen voor deze toppers.

PARTICIPATIEWET

Werknemers met schulden is een groter risico. Wij werken samen met een gerechtelijk erkend bewindvoerderskantoor. Zij ontzorgen door de uitvoering van Budgetbeheer of Bewindvoering. Door deze perfecte samenwerking komt er rust voor de werknemer en werkgever.